AUTOR

Иван Вукадиновић је рођен 1974 у Београду. Завршио је VI Београдску гимназију и Факултет организационих наука.

Прву SF причу Виле написао је 1997, што је био почетак Римске трилогије.То је био својеврсни кримић из доба Римског царства. Фантастична прича Who killed mr. Moonlight бави се светом у коме је гравитација негативна.

Осим фантастике пише још и путописе и есеје. Путописи су са путовања на која је ишао са планинарима друштва Железник, у Португал, Француску, Италију и Украјину.

Есеји се баве другачијим поимањем стварности од оног које је наметнуто као "једио логично", теме су фантастика, политика, физика, биологија... Трилогија Вечна ватра, која се бави догађајима у свету Господара прстенова, писана је у периоду 2005 - 2009. И овде је остао веран другачијој перспективи.

Роман Агарта се бави скривеном историјом света од Атлантиде до наших дана, што укључује Египат, Хипербореју, Монголију... Има ту и актуелних догађаја, док се и они ранији могу читати по кључу актуелних. Роман је обљављен 2010. за Либер. Роман Јеретици Агарте наставља причу кроз два тајна удружења - Јулијанови Отпадници и Први Хаос. Роман је објављен 2012. за Драслар. Роман Свет Агарте бави се догађајима у паралелном свету где Империја влада Евроазијом и Северном Африком. Роман је објављен 2014. за Пешић и Синови.

Роман Артефакт се бави радњом углавном на простору Србије, претежно око Дунава, кроз осам различитих поглавља од сукоба са неандерталцима до НАТО агресије. Роман повезује особа која има сећања својих предака.

Члан је Удружења родноверних Србије "Старославци". Председник је Скупштине удружења грађана (покрета) Евроазијски пут.

Навијач је Ливерпула и љубитељ тежег и жешћег звука.

Фејсбук страница